Çelik saclardan üretilen endüstriyel malzeme dolabı türleri, küçük ölçekli işletmelerden modern sanayi tesislerine kadar birçok sektörün ihtiyacını karşılamak için geliştirilir. Çalışma ortamlarındaki iş ekipmanlarının, muhafazalı alanlarda tasniflenmesine imkân sunar. Takım asma panolu, çekmeceli, raflı, avadanlıklı, tel separatörlü, aksesuarlı, kilitlenebilir bölmeleri ile işlevsellik sunarak faaliyetlere pratiklik ve verimlilik kazandırır.
Kaliteli, donanımlı, fonksiyonel ve organize tasarımları sayesinde çalışma yaşamına değer katan endüstriyel malzeme dolabı modellerinin tüm detaylarına, içeriğimizden erişebilirsiniz.
Endüstriyel Malzeme Dolabı Nedir?
Endüstriyel malzeme dolabı; iş yerlerindeki her türlü faaliyet ekipmanının çekmeceli, raflı, asma panolu, avadanlıklı, seperatör sistemli bölümlere ayrılarak düzenli ve güvenli koşullarda depolandığı yapılandırma ünitesine verilen isimdir.
Endüstriyel Malzeme Dolabı Ne İşe Yarar?
Nitelikli tasnifleme ve organize depolama çözümleri sunan endüstriyel malzeme dolabı iki lokma takımı, şarjlı matkap, hilti, yan keski, pense, kargaburun, tornavida setleri, ağızlı ve kombine anahtar serileri gibi çeşitli araç, gereç ve ekipmanların elverişli ortamda saklanmasına yarar.
Endüstriyel Malzeme Dolabı Nerelerde Kullanılır?
Endüstriyel malzeme dolabı, atölyelerden fabrikalara, sanayi işletmelerden endüstriyel üretim sahalarına, imalathanelerden tamirhanelere kadar geniş alanda kullanılır.
Endüstriyel Malzeme Dolabı Modelleri
Faaliyet ekipmanları için elverişli depolama birimleri oluşturan endüstriyel malzeme dolabı modelleri, işletmelerin ve kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap veren çeşitliliğe sahiptir.
Endüstriyel malzeme dolabı türleri şunlardır:
- Panolu Raflı Endüstriyel Malzeme Dolabı
- Çekmeceli Endüstriyel Malzeme Dolabı
- Çekmeceli ve Raflı Endüstriyel Malzeme Dolabı
Endüstriyel Malzeme Dolabı Özellikleri
Global çapta geçerli olan AB standartlarına uyumlu tasarlanan endüstriyel malzeme dolabı, DKP özellikli çelik saclardan ve çelik alaşımlı metal levhalardan üretilir.
Çelik endüstriyel malzeme dolabı türleri, elektrostatik pütürlü toz boya uygulanarak çevresel etmenlere karşı dayanıklı hale gelir.
İşlevsel formları, geniş kullanım alanları ve elverişli depolama çözümleri üreten çelik endüstriyel malzeme dolabı içerisinde çelik raflar, teleskopik raylı metal çekmeceler, plastik avadanlıklar, metal askılıklı panolar ve ek aksesuarlar yer alır.
Kromajlı İspanyolet gömme sistemiyle donatılan kilitlenebilir bölmeleri sayesinde hem kullanıcılara güven verir hem de malzemeler için emniyetli bir ortam oluşturur.
Endüstriyel Malzeme Dolabı Kullanmanın Avantajları
Metal dolap ve çelik endüstriyel malzeme dolabı sayesinde iş sahalarında nitelikli ve güvenli depolama alanları hazırlayan yetkililer hem işletme hem de çalışanlar açısından birçok avantaja kavuşur.
- Endüstriyel malzeme dolapları üretim, yapı, bakım, onarım, imalat, montaj, tamir faaliyetlerinde kullanılan cihaz, alet, ekipman, makine ve gereçlerin depolanması için elverişli alanlar yaratır.
- Organize tasnif ihtiyaçlarını karşılayarak faaliyet sürecini eksiksiz hale getirir.
- Kaliteli ve sağlam malzemelerden üretilen metal endüstriyel malzeme dolabı çeşitleri, uzun ömürlü kullanım performansı sunar.
- Sunduğu opsiyonellik ve esnek çözümler sayesinde malzemelere hızlı erişim sağlar.
- Küçük işletmelerden ağır sanayi firmalarına kadar tüm sektörlerin gereksinimine cevap veren endüstriyel malzeme dolabı tasarımları, ağırlık taşıma potansiyeli güçlüdür.
- Kilitli depolama üniteleri meydana getiren çelik endüstriyel malzeme dolabı sayesinde işletmeye ve çalışanların sorumluluğunda olan iş ekipmanları kontrollü şekilde muhafaza edilir.
Endüstriyel Malzeme Dolabı Ölçüleri
İşlevsel, estetik, ergonomik ve sağlam özelliklerde üretilen endüstriyel malzeme dolabı ölçüleri, tasarım detaylarına ve kapasitelerine göre değişkenlik gösterir. Kullanıcı ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirilen modeller, ihtiyaç sahiplerinin karar verme sürecini hızlandırır.
Endüstriyel malzeme dolabı ölçüleri şunlardır:
- Endüstriyel Panolu Raflı Malzeme Dolabı (Y/G/D): 198 x 92 x 40 cm’dir.
- Endüstriyel Malzeme Dolabı Çekmeceli Raflı (Y/G/D): 198 x 92 x 42 c’dir.
- Çekmeceli Endüstriyel Malzeme Dolabı (Y/G/D): 198 x 92 x 42 cm’dir.
Endüstriyel Malzeme Dolabı Fiyatları
Modern üretim ve tasarım teknolojilerini bir araya getiren endüstriyel malzeme dolabı fiyatları, işletme sahiplerinin performans ve maliyet beklentileri doğrultusunda cazip fırsatlar sunar. Çelik materyal kalınlıkları, boyutları, işlevselliği, ek özellikleri ve aksesuarları ile zengin çeşitlilik sunan model yelpazesinden etkili seçimler yapabilirsiniz.
Faaliyet alanındaki iş ekipmanları ve malzemeler için gelişmiş donanıma sahip endüstriyel malzeme dolabı tasarımını Kavi Metal’in ayrıcalıklar dünyasından belirleyebilir, satın alacağınız ürünlerle birlikte, çalışmalarınıza hız kesmeden devam edebilirsiniz.